Υποδήματα "Peter Shoes"


Το 1997 σε μια γειτονιά της Αθήνας, στον Άγιο Δημήτριο, ο Πέτρος και η Όλγα δημιούργησαν μια μικρή βιοτεχνία κατασκευής ανδρικών υποδημάτων.  Το μεράκι, η αγάπη και η θέληση τους οδήγησαν σιγά σιγά αυτή τη μικρή βιοτεχνία παραγωγής 30-40 ζευγαριών την ημέρα να την αυξήσουν κατά πολύ περισσότερο και να επεκταθούν όχι μόνο στην αγορά της Αθήνας αλλά και σε όλη την Ελλάδα.


Ξεκίνησαν την κατασκευή χειροποίητων δερμάτινων υποδημάτων και μόνο.

Την αγάπη τους αυτή για την κατασκευή δερμάτινων υποδημάτων την μετέδωσαν και στα δυο τους παιδιά Φώτη και Ευθύμη ώσπου η μικρή βιοτεχνία μεγάλωσε και έγινε οικογενειακή επιχείρηση με υπαλλήλους.


Το 2007 αποφασίζουν ο Πέτρος και η Όλγα να μεταφέρουν την επιχείρηση σ' ένα χωριό του Ν. Καβάλας της επαρχίας Παγγαίου στο Μελισσοκομείο. Εκεί σε ιδιόκτητο κτήριο εγκαθιστάτε η επιχείρηση ώστε να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο και το βασικότερο να δουλέψουν περισσότερα άτομα της τοπικής κοινωνίας. Τότε στρεφόμαστε να κατασκευάσουμε και γυναικεία μοκασίνια όπως επίσης και καλοκαιρινά-ελληνικά σανδάλια.


Η βιωσιμότητα της επιχείρησης είναι πλέον δεδομένη γιατί βασίζεται σε δερμάτινα χειροποίητα ελληνικά υποδήματα.


Το 2010 δυστυχώς είχε αρχίσει η οικονομική κρίση στην Ελλάδα και όχι μόνο, παρ' όλη την μείωση της οικονομικής ευχέρειας στην Ελλάδα η βιοτεχνία εξακολουθεί να παράγει υποδήματα με όσες δυνατότητες της αφήνουν οι συγκυρίες της εποχής.Θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες, θα κατασκευάζουμε ελληνικά χειροποίητα υποδήματα. Εισπράττουμε καθημερινά την αγάπη των πελατών μας και την ικανοποίηση τους από τα προϊόντα μας.Τους ευχαριστούμε και συνεχίζουμε...